کِفیر لبنی (دوغ کفیر):
نوشیدنی غلیظ و جوشانی است که از تخمیر شیر به وسیلهی دانه های مولد تهیه میشود.
نوشیدنی کفیر لبنی برخلاف دوغهای عادی نهتنها سبب ضعف و سستی نمیشود، بلکه نشاطآور است. طی فرایند تخمیر، باکتریهای موجود در این نوشیدنی لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل میکنند. بنابراین، مصرف دوغ کفیر برای افرادی که در هضم لاکتوز مشکل دارند، بلامانع است.
کامبوچا:
نوعی نوشیدنی گازدار پروبیوتیک است که از تخمیر چای سبز یا سیاه به وسیلهی باکتری های مولد به دست میآید.
فواید بیشمار کامبوچا سبب شده تا از آن با عنوان “اکسیر جوانی” یاد شود. این نوشیدنی دارای گاز طبیعی است و قند بسیار کمی دارد.
کِفیر آب:
نوشیدنی گازدار پروبیوتیکی است که از تخمیر ساکارز به وسیله دانه های مولد به دست میآید و با میوههای طبیعی طعمدار میشود.
کفیر آب دارای گاز طبیعی است و جایگزینی مناسب برای نوشیدنیهای صنعتی بهحساب میآید. این نوشیدنی قند بسیار پایین و فواید بیشماری دارد.
کیمچی کلاسیک:
نوعی غذا (چاشنی) کرهای سرشار از باکتری های مفید است.
کیمچی کلاسیک دکتر رز با فلفل کُرهای گوچوگارو تهیه میشود. برای سازگار کردن این محصول با ذائقهی ایرانی، از سس ماهی و میگو در تولید آن استفاده نمیشود. بنابراین، کیمچی کلاسیک دکتر رز یک محصول وگان است. این کیمچی با جلبک نُری غنیسازی میشود. جلبک نری حاوی مقادیر فراوانی از ویتامینها، مواد معدنی است.
کاهو ناپا (کاهو چینی)، نمک بدون ید، هویج، سبزیجات معطر، آرد برنج، سس مخصوص کیمچی، سس سویا، فلفل کُرهای گوچوگارو، سیر، هویج و زنجبیل مواد اصلی تشکیلدهندهی کیمچی کلاسیک است.
در فصولی که کاهوی ناپا در بازار وجود ندارد، از کلمبرگ استفاده میشود.
کیمچی سبز رَزگار:
نوعی کیمچی است که برای نخستینبار در ایران به ابتکار مجموعهی دکتر رز تولید و عرضه شده است.
کیمچی رزگار علاوه بر داشتن فواید کیمچی کلاسیک، به دلیل استفاده از جلبک اسپیرولینا از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است. در تهیهی این کیمچی از فلفل استفاده نمیشود.
کاهو ناپا (کاهو چینی)، نمک بدون ید، هویج، سبزیجات معطر، آرد برنج، سس مخصوص کیمچی، سس سویا، سیر، جلبک اسپیرولینا، هویج و زنجبیل مواد اصلی تشکیلدهندهی کیمچی سبز رزگار است.
در فصولی که کاهوی ناپا در بازار وجود ندارد، از کلمبرگ استفاده میشود.
خیارشور:
مصرف خیارشور تخمیری بهدلیل وجود باکتریهای مفید برای بدن بسیار سودمند است.
برخلاف خیارشورهای بازاری که با سرکههای صنعتی، کات کبود و دیگر مواد شیمیایی تولید میشوند، خیارشور تخمیری دکتر رز بدون سرکه و مواد شیمیایی تهیه و با نمک بدون ید و ادویهها و سبزیجات معطر پرخاصیت فرآوری میشود.
آب این خیارشور سرشار از باکتریهای مفید است، بنابراین مراقب باشید قطرهای از آن را هدر ندهید. میتوان از این آب در تهیهی سسهای مختلف استفاده کرد.
ساورکرات (کلمترش):
نوعی ترشی تخمیری است که به روش (Lactofermentation) فرآوری میشود.
در تهیهی ساورکرات از کلمبرگ، نمک بدون ید و ادویههای مخصوص استفاده میشود. این چاشنی خوشطعم فاقد سرکه و مواد غیرطبیعی است و برخلاف ترشیهای عادی نهتنها برای معده مضر نیست، بلکه به درمان بسیاری از مشکلات گوارشی کمک میکند.
ساورکرات دکتر رز در پنج رنگ و طعم تولید میشود:
- ارغوان (بنفش)
- مهسو (سفید، دارای ادویه)
- رَزان (با زردچوبه)
- زُمرد (با جلبک اسپیرولینا)
- کلاسیک (بدون ادویه)
ساورکرات کلاسیک، محصولی دیگر از مجموعهی دکتر رز، فاقد هرگونه ادویه و طعمدهندهای است و برای افرادی که به مشکلات گوارشی مبتلا هستند یا به ادویهها حساسیت دارند، بسیار مناسب است.
پیازترش تخمیری:
جایگزینی مناسب برای پیازترشیهای سنتی
پیازترش تخمیری ساوالان طعمی مطلوب دارد و از آنجا که در تهیهی آن از سرکه و مواد صنعتی استفاده نمیشود، ترشی ملایمی دارد.
- ساوالان برخلاف پیازترشیهای سنتی سبب سوزش مری و درد معده نمیشود.
- پیازترش ساوالان با رزماری و ادویههای معطر طعمدهی میشود.