مقالات

فواید مصرف غذاها و نوشیدنی‌های تخمیری

فواید مصرف غذاها و نوشیدنی های تخمیری

فواید مصرف غذاها و نوشیدنی‌های تخمیری

غذاها و نوشیدنی‌های تخمیری از رشد و فعالیت متابولیکی میکروب‌ها و باکتری‌ها تهیه می‌شوند. به بیان دیگر، رشد و تکثیر این باکتری‌ها سبب ایجاد تغییراتی در بافت، طعم و ماهیت مواد اولیه می‌شود.

ماست نمونه‌ای شناخته‌شده از محصولات تخمیری است. در روند تخمیر ماست، باکتری‌های اسید لاکتیک قند موجود در شیر را مصرف و آن را به ماده‌‌ای جدید با طعم و خواصی متفاوت تبدیل می‌کنند.

باکتری‌هایی که با مصرف غذاهای تخمیری (فرمنت شده) وارد بدن می‌شوند به باکتری‌های زنده‌ای که به طور طبیعی در بدن وجود دارند ملحق می‌شوند و فعالیت‌های حیاتی آنها را تقویت می‌کنند. مهم‌ترین عملکرد این باکتری‌ها بازگرداندن بدن به حالت تعادل است.

غذاها و نوشیدنی‌های تخمیری نقشی مهم در حفظ تنوع باکتریایی مردم یک منطقه دارند.

برخی مزایای مصرف غذاهای تخمیری به قرار زیر است:

بهبود عملکرد دستگاه گوارش، رفع نفخ و سوزش سر دل، درمان یبوست و اسهال، بهبود هضم لاکتوز، کمک به درمان و پیشگیری از بیماری‌های قلبی، خنثی‌سازی سموم باکتری‌های مضر، کمک به هضم و جذب مئاد غذایی، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش چربی خون، تقویت بافت پوششی روده به‌عنوان سد دفاعی بدن،پیشگیری از سرطان با افزایش سطح آنتی‌اکسیدان‌ها و از بین بردن رادیکال‌های آزاد، بهبود عملکرد کبد، تنظیم ph خون، افزایش سطح انرژی، تنظیم سوخت‌وساز بدن، کاهش علائم آلرژیک، درمان عفونت و التهاب در بخش‌های مختلف بدن.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *