کامبوچا، پادشاه نوشیدنیها
نوشیدنی گازدار و خوشطعم کامبوچا (Kombucha) از تخمیر چای سیاه یا سبز در محیط ساکارز تهیه میشود. قارچ مولد کامبوچا که به آن اسکوبی (Scoby) گفته میشود، مجوعهای است از باکتریها و مخمرها که با تجزیهی قندها و سایر ترکیبات آلی محلول اولیه را به نوشیدنی فراسودمند کامبوچا تبدیل میکند.
لقب «پادشاه نوشیدنیها» از آن جهت برازندهی کامبوچاست که هم طعمی دلپذیر دارد و هم خواصی فوقالعاده.
این نوشیدنی حاوی باکتریهای مفید، آنتیاکسیدانهای مختلف، اسید آمینههای ضروری، منیزیم، فسفر، مس، آهن، ویتامینهای گروه B و ریزمغذیهای دیگر است.
کامبوچا با پاکسازی سموم ناشی از مواد شیمیایی مضر به سلامت کبد کمک میکند. همچنین طبق تحقیقات، این نوشیدنی مانع از رشد سلولهای سرطانی میشود. اسید استیک تولیدشده در روند تخمیر میتواند بسیاری از میکروارگانیسمهای مضر بیماریزا مانند قارچ کاندیدا را از بین ببرد.
ما در دکتر رز، کامبوچا با طعمهای مختلفی را تولید کردهایم که با اینجا میتوانید تهیه فرمایید.