تخمیر فرایندی طبیعی است که در آن از طریق باکتریها و مخمرها، قند و کربوهیدرات موجود در مواد غذایی تجزیه و به موادی سادهتر تبدیل میشوند. محصول نهایی حاوی شمار فراوانی باکتری مفید است که بر بهبود عملکرد ارگانهای مختلف بدن اثرگذار است.
در طبیعت نیز فرایند تخمیر سبب تجزیهی مواد آلی پیچیده و تبدیل آنها به مولکولهای سادهتر میشود. مولکولهای ساده بار دیگر وارد زنجیرهی غذایی سطح زمین میشوند.
تخمیر مطلوب مواد غذایی میتواند به تولید ریزمغذیهای ارزشمند مورد نیاز بدن و ایجاد طعمهای دلپذیر و خوشایند منجر شود.
سلام.آیا محصوات تخمیری فقط خانگی تهیه میشود یا اینکه شرکت کاله اینگونه محصولات را تهیه میکند.؟
سلام وقت خوش محصولات تخمیری در ابعاد تجاری بالاجبار بسیاری از خواص لازم را نخواهد داشت.