کفیر آب با طعم انار

برخی از فواید مصرف کفیر آب: ۱. حفظ تعادل میکروبی روده‌ها و پیشگیری از مشکلات گوارشی ۲. تقویت سیستم ایمنی ۳. کاهش التهابات ۴. بهبود هضم و جذب مواد غذایی ۵.

شادابی و سلامت پوست و مو تحقیقات نشان می‌دهد که کفیر آب از تنوع باکتریایی بالایی برخوردار است. تاکنون بیش از ۷۰ نوع میکروارگانیزم مفید در آن شناسایی شده است.

قیمت اصلی 110,000 تومان بود.قیمت فعلی 80,000 تومان است.

0 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!

اطلاعات عمومی

وزن 600 گرم
ابعاد 7 × 7 × 27 سانتیمتر

کفیر آب با طعم انار (Water Kefir) یک نوشیدنی گازدار پروبیوتیک است که با استفاده‌ از دانه‌های کفیر (کلونی باکتری‌ها و مخمرها) در محیط آب و ساکارز تولید می‌شود.

دانه‌های کفیر در حین تجزیه‌ی قند، ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها، آنزیم‌ها، اسیدهای آلی و ریزمغذی‌های بسیاری تولید می‌کنند که برای سلامت و حفظ تعادل بدن مفیدند.

از آن جمله می‌توان به ویتامین‌های گروه B (مانند B1، B6 و B12)، کلسیم، فسفر، آهن و پتاسیم اشاره کرد. با پایان یافتن تخمیر، نوشیدنی به‌ دست‌ آمده با میو‌ه‌های طبیعی طعم‌دار می‌شود.

در این مرحله، قند باقی مانده در کفیر به همراه قند طبیعی میوه‌ها سبب گازدار شدن این نوشدنی گوارا می‌گردد. بنابر این اساس گاز این نوشیدنی مانند نوشیدنی‌های صنعتی افزودنی نیست، بلکه ناشی از فرایند تخمیر است.

برخی از فواید مصرف کفیر آب: ۱. حفظ تعادل میکروبی روده‌ها و پیشگیری از مشکلات گوارشی ۲. تقویت سیستم ایمنی ۳. کاهش التهابات ۴. بهبود هضم و جذب مواد غذایی ۵.

شادابی و سلامت پوست و مو تحقیقات نشان می‌دهد که کفیر آب از تنوع باکتریایی بالایی برخوردار است. تاکنون بیش از ۷۰ نوع میکروارگانیزم مفید در آن شناسایی شده است.

این میکروارگانیزم‌ها می‌توانند در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌ها مانند مشکلات گوارشی از قبیل IBS، IBD، ورم و نفخ و سوزش معده، یبوست، اسهال، بیماری‌های قلبی و عروقی، مشکلات کبدی، پیشگیری از پوکی استخوان و تنظیم فشار خون موثر باشند. میزان قند کفیر آب بسیار پایین است؛ چراکه قندی که به محلول آماده‌سازی کفیر اضافه می‌شود، برای رشد و تغذیه‌ی دانه‌های کفیر مصرف می‌شود.

درنتیجه نوشیدنی نهایی قند چندانی ندارد. براین اساس، کفیر آب جایگزینی بسیار مناسب برای نوشیدنی‌های پرکالری صنعتی به شمار می‌رود. نوشابه‌های صنعتی به دلیل قند بالا و مواد افزودنی شیمیایی به کار رفته در آنها فاقد ارزش غذایی‌اند و سلامت انسان را به خطر می‌اندازند.

کفیر آب در مقایسه با نوشابه‌های رژیمی نیز گزینه‌ی بسیار بهتری است؛ چراکه از قندهای مصنوعی نظیر آسپارتام، ساخارین و نئوتام در آن استفاده نمی‌شود.

مصرف برخی از این قندهای مصنوعی زمینه‌ساز بیماری‌هایی چون افسردگی، ضعف حافظه و سندرم روده‌‌ی تحریک‌پذیر است. همچنین این نوشیدنی فاقد کافئین است.

در تهیه‌ی کفیر آب خوش‌طعم و گوارای دکتر رز از شکر قهوه‌ای ارگانیک و ملاس استفاده می‌شود. اطلاعات چندانی در مورد منشأ دانه‌های کفیر آب وجود ندارد، اما گفته می‌شود که این دانه‌ها (قارچ‌ها) از کاکتوس گلابی خاردار در مکزیک گرفته می‌شود. اگر تا به حال نوشیدنی کفیر آب را مصرف نکرده‌اید، بهتر است در روزهای نخست، به مصرف یک فنجان از آن بسنده کنید. پس از اطمینان از سازگاری بدن با آن می‌تونید مقدار مصرف را تا سه فنجان در روز افزایش دهید.

بهتر است این نوشیدنی خوش‌طعم را با شکم خالی مصرف نکنید. احتمال ایجاد نفخ در روزهای نخست مصرف کفیر آب اندک اما طبیعی است. این مشکل با ادامه‌ی مصرف برطرف می‌شود. این محصول وگان و غیرلبنی است.

نقد و بررسی مشتریان

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کفیر آب با طعم انار”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *