نوشیدنی کفیر (لبنی) | یک لیتری

برخلاف دوغ‌های عادی، کفیر سبب رخوت و خواب‌آلودگی نمی‌شود، بلکه نشاط‌آور و مفرح است. سبزیجات طعم‌دهنده‌ی کفیر با طبع گرم و خشک علاوه بر ایجاد طعم خوشایند سبب متعادل شدن طبع کفیر و افزایش خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی آن می‌شوند.

80,000 تومان

0 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!

اطلاعات عمومی

وزن 1100 گرم
ابعاد 7 × 7 × 20 سانتیمتر
اندازه

1000cc

نوشیدنی کفیر 1000سی سی به دلیل داشتن خواص ضد التهابی برای سلامتی بسیار مفید است.

کفیر به تقویت سیستم ایمنی بدن، تنظیم فشار خون، کاهش التهاب، تقویت حالت ذهنی (کفیر حاوی اسیدهای چرب مفیدی مانند اسید لینولئیک است که به بهبود حالت ذهنی کمک می کند).

- کاهش عوارض جانبی داروها - بهبود وضعیت گوارش - ضد اسهال - تقویت استخوان‌ها کفیر یکی از قدیمی‌ترین فرآورده‌های لبنی است که منشا آن به کوه‌های قفقاز می‌رسد.

این نوشیدنی طبیعی حاوی باکتری‌های مفید است و منبع خوبی برای کلسیم، ویتامین D و ویتامین‌های B6 و B12 به شمار می‌رود. همچنین می‌تواند بسیاری از مواد معدنی، پروتئین‌ها و ویتامین‌های مورد نیاز بدن را تامین کند.

این کفیر غلیظ و جوشان حاصل تخمیر شیر به وسیله‌ی دانه‌های کفیر است. دانه های کفیر از پروتئین، پلی‌ساکارید و چند میکروارگانیسم زنده‌ی دیگر مانند باکتری‌های مولد اسید لاکتیک تشکیل شده‌اند که درست شبیه یک مخمر عمل می‌کند و باعث تخمیر شیر می‌شوند.

فرآیند تخمیر باعث می‌شود،کفیر طعمی ترش داشته باشد. شکل ظاهری دانه‌های کفیر به پنیر خرد شده یا تکه‌های کوچک گل‌کلم شباهت دارد و سفید رنگ است.

طی فرایند تخمیر باکتری‌های موجود در دانه‌های کفیر، اسید لاکتیک تولید می‌کنند.

حضور پرشمار باکتری‌های اسید لاکتیک در کفیر سبب تحریک ماکروفاژها (نوعی از سلول‌های دستگاه ایمنی) و درنتیجه نابودی میکروب‌ها، باکتری‌های مضر و در نهایت تقویت سیستم ایمنی و پاکسازی سیستم گوارش کمک می‌کند.

زمان و دما دو فاکتور مهم در عمل‌آوری کفیر است. در دمای بالاتر و تخمیر طولانی‌تر کفیر ترش‌تری به دست می‌آید. آنزیم‌های موجود در کفیر موجب تسهیل هضم غذا می‌شوند، بنابراین مصرف آن در رفع یبوست موثر است.

این نوشیدنی مغذی می‌تواند حتی برای افرادی که به عدم تحمل لاکتوز مبتلا هستند، مفید باشد، چراکه طی فرایند تخمیر باکتری‌ها لاکتوز موجود در شیر را به اسید لاکتیک تجزیه می‌کنند.

به این ترتیب به راحتی در دستگاه گوارش هضم می‌شود. همچنین باکتری‌های موجود در کفیر با تحریک هضم پروتئین‌ها سبب کاهش کلسترول خون می‌شود.

برخلاف دوغ‌های عادی، کفیر سبب رخوت و خواب‌آلودگی نمی‌شود، بلکه نشاط‌آور و مفرح است. سبزیجات طعم‌دهنده‌ی کفیر با طبع گرم و خشک علاوه بر ایجاد طعم خوشایند سبب متعادل شدن طبع کفیر و افزایش خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی آن می‌شوند.

در کفیر دکتر رَز سبزیجات معطری مانند نعناع، پونه، آویشن، کاکوتی که هر کدام خواص فراوانی دارند از جمله خواص آنتی‌اکسیدانی ضد التهابی و ضد باکتریایی، ضد آلرژی تاثیر مثبت بر فرایند هضم، تسکین دهنده، آرام بخش، تقویت کبد، تقویت حافظه، ضد افسردگی، ضد سرطان، سرشار از ویتامین‌ها مثل A و C و مواد معدنی، ضد نفخ، خوشبوکننده دهان آویشن سرشار از پتاسیم که تنظیم‌کننده فشار خون است، تنظیم قاعدگی و کاهش عوارض سندروم پیش از قاعدگی، ضد قارچ و انگل کاکوتی تنطیم قند افزایش فشار خون، تقویت معده، رقیق کننده خون، ضد اسپاسم،درمان آرتریت و روماتیسم،درمان سرفه و سینوزیت، ضد پوکی استخوان، در تهیه کفیر از شیر، آب تصفیه شده، سبزیجات معطر استفاده می‌شود.

نمک به کار رفته در کفیر از نوع دل نمک است.

دل نمک خالص‌ترین نوع نمک معدنی است که ظاهری شبیه به نمک معمولی دارد، اما برخلاف آن باعث افزایش فشار خون نشده؛ چرا که حاوی مقدار زیادی پتاسیم است که به تنظیم فشار خون کمک می‌کند. همچنین به تقویت سیستم ایمنی و بالا رفتن متابولیسم کمک می‌کند.

اگر به هر ماده غذایی آلرژی دارید لطفا پیش از سفارش محصولات با پزشک مشورت کنید.

نمک به کار رفته در این کفیر از نوع دل نمک است. دل نمک خالص‌ترین نوع نمک معدنی است که ظاهری شبیه به نمک معمولی دارد، اما برخلاف آن باعث افزایش فشار خون نشده؛ چرا که حاوی مقدار زیادی پتاسیم است که به تنظیم فشار خون کمک می‌کند.

همچنین به تقویت سیستم ایمنی و بالا رفتن متابولیسم کمک می‌کند.

اگر به هر ماده غذایی آلرژی دارید لطفا پیش از سفارش محصولات با پزشک مشورت کنید.

نقد و بررسی مشتریان

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “نوشیدنی کفیر (لبنی) | یک لیتری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *